Als de bubbel knapt

Vrijspreker: Afgelopen donderdag gebeurde er iets wat U nog niet eerder gezien had. Wat was dat?

Opperdienaar: Er klapte een bubbel van leugens voor je ogen. Bijna iedereen in de corporate media beweerde tot voor kort dat Biden scherp was en dat als je een bijeenkomst met hem had, je maar beter goed voorbereid kon zijn, omdat hij zulke scherpe vragen stelde. Er werd zelf tot 2 dagen daarvoor gesteld dat video's van de D-day herdenking die Biden lieten zien als een verdwaasde oude man die door de Italiaanse premier Meloni aan de hand genomen moest worden, dat deze video's 'cheap fakes' waren. Ongefundeerde manipulerende campagne video's van het Trump team. Iedereen met een beetje ogen in zijn hoofd, heeft talloze voorbeelden kunnen zien, waaruit bleek dat het niet goed was met Biden.

Het kan onmogelijk een verassing zijn voor het Biden team die het presidentschap al een hele tijd uitvoeren. Sterker nog in de bovengenoemde video kun je zelfs zien hoe de andere heersers vanuit een ooghoek zien dat Biden afdwaalt en in zijn richting bewegen om te zorgen dat het niet helemaal misgaat. De media moet het ook geweten hebben, maar ja, alles beter dan Trump, dus als liegen dat het gedrukt staat een gepasseerd station is, dan moet het maar. Net als met Epstein, ze wisten het, maar zeiden niets.

Biden is niet dement

Maar de realiteit kun je niet blijven negeren. Het is met de klimaatcrisis, de stikstofcrisis, de 'ongeprovoceerde' invasie en de plandemie met veilige en effectieve vaccins/windmolens, inmiddels gewoongoed geworden om de onderdaan van alles op de mouw te spelden. Alle crises zijn nep, alle politieke, door experts aangereikte oplossingen helpen de crisis juist waarheid te worden. De groene revolutie zorgt dat bedrijven geen elektriciteitsaansluiting meer kunnen krijgen. De experimentele mrna injecties zijn de waarschijnlijke oorzaak van oversterfte door myocarditis en turbokankers. De agressieve houding tov Rusland is de oorzaak van de 'ongeprovoceerde' invasie. Net zoals de 'war on drugs' drugsgebruik verspreidde en de 'war on terror' meer terrorisme bracht, de 'inflation reduction act' meer inflatie, de bijstandswet meer armoede, zijn alle oplossingen van de roverheid bedoeld om het probleem erger te maken, waardoor meer macht en geld kan worden geëist omdat het probleem 'erger is dan gedacht'. Een soort ellende vliegwiel.

war on jobs

 

Onze heersers voeren momenteel op meer fronten oorlog dat Hitler ooit deed.

RFK junior beschreef in zijn boek "The real Anthony Fauci" al hoe Fauci dit vliegwiel van ellende met HIV aanzwengelde. Onbetrouwbare PCR tests en dan een medicijn voorschrijven dat als bijwerkingen de ziekteverschijnselen heeft.

Maar goed, het presidentiële debat was kennelijk de druppel die de emmer van leugens deed overlopen en opeens was de hele media in paniek. De hele gesynchroniseerde media machine dicteerde opeens een nieuwe voorgeschreven werkelijkheid. Sommige onderdelen van het apparaat zitten nog in een Schrödinger werkelijkheid: Hier beweert Nanci Pelosi tegelijkertijd dat Biden dement is EN mentaal fit. (Hitler bunker lip sync) De familie schijnt bezig te zijn zich te beraden op de toekomst

Biden time magazine

win dementia

Vrijspreker: Wat vindt U hier nog het meest verontrustend aan?

Opperdienaar: Dit soort mensen zijn je dokter, je trambestuurder, je bakker, je generaal, je piloot, de directeur van je vliegtuigmaatschappij. Ze geloven de experts en de media terwijl de werkelijkheid hen in het gezicht staart. Als die media en experts morgen het tegenovergestelde zeggen van vandaag, dan is DAT hun waarheid van dan af aan. Het zijn mensen die niet kunnen nadenken, alleen napraten, experts in 'doublethink'. Het vervelende is dat dit soort mensen je in talloze oorlogen leiden. Met dit soort strijdkrachten

Het opmerkelijke is dat het niet eens uitmaakt als duidelijk is dat je die oorlog gaat verliezen. Net zo als men in Japan wist dat ze WW2 gingen verliezen tegen de VS (Japanse productiecijfers vs die van de VS), maar toch zagen ze geen andere mogelijkheid dan hem te gaan voeren. Je hoeft mensen ook nu dus niet te overtuigen dat die oorlogen ze naar honger en kou leiden, ze gaan naar het slachtveld zelfs als verlies verzekerd is. Tegen Rusland en China kunnen ze nooit op: het is de productie stupid. China bouwt 232 maal zo veel scheepstonnage als de VS. De hoeveelheid STEM mensen die in China worden opgeleid (4.7 miljoen jaarlijks) is gelijk aan het totaal aantal werkzame ingenieurs in de Verenigde Staten. Het is dus duidelijk dat het verliezen wordt, daarnaast In de VS is 5.2%(16,4 miljoen) aan de antidepressiva in Nederland is dat 7.7%(1.2 miljoen mensen), toch is Ollengren vol hoop over sneuvelbereidheid van haar onderdanen.  Haar doel is waarschijnlijk de sneuvelbereidheid op te voeren net zo als de vaccinatiegraad opvoeren een doel op zich was. Operatie geslaagd, patiënt overleden.

Toch is het poppen van de 'Biden is scherp' bubbel anders dan het einde van Covid. Het CDC raadt nog steeds aan dat iedereen een booster neemt. Er wordt nog steeds geroepen dat de aarde over een paar jaar vergaat aan het klimaatarmageddon. Er is voor die dingen nooit een moment geweest als dit Biden brain moment. Ik verwacht nog niet dat men ogenblikkelijk meer narratieven in twijfel gaat trekken, maar dit was een moment als geen ander.

 

 

Comments:

Doneer5