PCR test voor sneuvelbereidheid

Vrijspreker: De media beweren dat de sneuvelbereidheid onder nederlanders toeneemt.

Opperdienaar: Ze beweerden een goot aantal dingen die niet klopten en komen altijd met die zogenaamde consensus van de man op de straat. Bij Covid en AIDS hadden ze tenminste nog die PCR test, de 'wetenschappelijke onderbouwing'. Dus zelfs als je niets anders kon zien dan een slecht griep jaar, gaf de PCR test duidelijkheid (Hoewel de uitvinder van de test Kary B Mullis beweerde dat je er geen diagnose mee kon doen en er desgewenst alles mee kon vinden bij voldoende cycli, omdat er van alles wel een molecuul aanwezig is). Hij beweerde ook dat Fauci een fraudeur en leugenaar was die geen wetenschappelijke cel in zijn lichaam had. Nu Fauci bekend heeft dat een aantal COVID regels 'gewoon verschenen' terwijl hij 670 miljoen dollar ontving, klinkt dat allemaal een stuk aannemelijker.

Daarom denk ik dat ze een PCR test voor sneuvelbereidheid moeten maken. Gewoon om het een wetenschappelijk sausje te gegeven. Even wat wangslijm afgeven, of misschien een wattenstaaf in je anus, in een machine stoppen met een AI sticker er op en dan blieperdebliep: je bent sneuvelbereid. Altijd vreemd gevonden die eufemismen voor de bereidheid te sterven voor je regering. Alsof je een oorlog wint met sneuvelbereidheid. Volgens mij is dat iets waar de vijand op hoopt.

Dan gaan ze een berg oorlogen vechten met een bevolking waarvan 77% te dik, mentaal ziek of stoned is om in een leger te vechten. Ze kunnen ook niets in massa produceren want dat wordt al jaren in China gedaan. 

Vrijspreker: Hoe komen mensen in dit soort hopeloze oorlogen verzeild?

Opperdienaar: Het libertarische antwoord is natuurlijk dat de bevolking medeplichtig is gemaakt aan geweldsinitiatie via de welvaartsstaat en dan geen kant meer op kan als hij het geweldsapparaat moet steunen voor andere 'heilzame' doelen. Hij heeft er al zijn goedkeuring aan gegeven en kan het niet meer op principe afkeuren. 

Zoals Ayn Rand zei: "Er is geen manier om onschuldige mensen te regeren". Ze ging verder met: "Dus plak je er als overheid maar een berg onzin zondes op", maar ik denk ook dat je als overheid de onderdaan ook echt schuldig moet maken, niet alleen wat onzin zondes verzinnen. Dat echte schuldig maken doe je door ze te laten juichen voor geweldsinitiatie. Als ze eenmaal dat stelen van de rijken hebben goedgekeurd, glijden ze wel verder van die morele glijbaan af.

Toch denk ik dat er nog wat meer achter zit. Ik hoorde laatst Neil Straus zeggen: Elke dader opereert vanuit een slachtofferrol. De regering van Israël moordt er op los, want ze zijn holocaust slachtoffer en 'hebben het recht zichzelf te verdedigen'. Tegelijkertijd moordt Hamas er op los, want die zijn al tientallen jaren slachtoffer van een bezetting. Bij Rusland en Oekraïne, slachtoffer agressie alom. Zo is iedereen een onschuldige agressor omdat hij zich een slachtoffer waant. Als je ooit een slachtoffer geweest bent, is dat voldoende om generaties lang 'jezelf te verdedigen' en het willekeurig uit te breiden via collectivistische vehikels als volk, ras, geloof en gender. Het kan zijn dat je af en toe een 'opfrissingsnederlaag' nodig hebt. De houdbaarheidsdatum van 9-11, de holocaust, slavernij en de Romeinse nederlaag bij het Teutoburger woud zijn decennia zo niet honderden jaren. 

Die slachtofferagressie kan echter ook door de houdbaarheidsdatum heen gaan. Dan kan het opeens flink omslaan. Er zijn historische voorbeelden te over (b.v. Weimar decadentie) Het gevoel wordt denk ik goed omschreven door Zuby ivm met LGBTQ

Zuby reversal lgbtq sympathy

 Of  het nu om joden, slavernijverleden, feminisme, LGBTQ gaat, schuif het genoeg in de onderdaan zijn gezicht en hij is de slachtofferagressie een keer zat. Dan zie je opeens dit soort memes voorbij komen.

Nasa intersex

pride month

Comments:

Doneer2