Geloofwaardigheid terug winnen

Vrijspreker: U denkt dat de media en de centrale banken gaan proberen geloofwaardigheid terug te winnen. Waarom?

Opperdienaar: Er is zo'n golf in waanzin geweest, dat de instituten veel van hun geloofwaardigheid verloren hebben. Je kunt de kijkcijfers van bijvoorbeeld CNN als voorbeeld nemen. Vergelijk ze met die van Joe Rogan. Maar ook de website van de FED krijgt waarschijnlijk minder views dan die van mises.org. Zeker rond covid zijn ze een brug te ver gegaan denk ik. Fauci is weer opnieuw geïnfecteerd is en Biden heeft ook weer opnieuw covid samen met bijna iedereen die dubbel gevaccineerd en geboosterd is. Het aantal 'doodsoorzaak onbekend' doden in sommige landen is opeens de grootste categorie. De Duitse media beginnen toe te geven dat er aanzienlijke vaccinatieschade is. Er zijn 18% meer ambulance ritten sinds de vaccinaties. Natuurlijk is iedereen die vragen stelt nog steeds een wappie en wordt hem gelijk om zijn medische diploma gevraagd. Toch is het allemaal wat minder hard dan voorheen.

Maar ook centrale banken, die enorme hoeveelheden geld hebben gecreëerd en het inflatie monster ontketenden, zijn bezig hun geloofwaardigheid terug te winnen. Na renteverhoging door de FED, is ook de ECB voorzichtig begonnen de rente naar 0% te verhogen. 

Vrijspreker: Maar waarom denkt U dat ze geloofwaardigheid gaan proberen terug te winnen en niet de hoeveelheid represssie opvoeren?

Opperdienaar: Bij de laatste Davos WEF bijeenkomst werden er maar liefst 12 sessies gewijd aan het probleem dat de elites van de wereld elkaar onderling steeds meer vertrouwen, maar dat ze hun plebs zijn kwijtgeraakt. Dat is nogal een probleem voor ze. Het is niet eenvoudig met meer repressie op te lossen en het propaganda mes is bot aan het worden. Als je Amerikanen vraagt wat het grootste gevaar in hun leven is, noemt maar 1% klimaatverandering. Kijk eens wat daar tegen aan gegooid is? 8 van de 10 Nederlanders hebben het wel gehad met Marx Rutte.

Fauci werd laatst geïnterviewd en in plaats van de normale niet aflatende adoratie, kreeg hij zelfs bij CNN de vraag wat hij dacht van het onderzoek dat Republikeinen beloofden naar hem in te stellen als ze in November de verkiezingen wonnen. Zijn reactie was net als die van Rutte:"Ik gaf alleen maar adviezen door'. Je voelde hem afstand nemen. Natuurlijk blijven ze wel volop 'alternatieve verklaringen' verzinnen voor hartaanvallen en ketters als wappie bestempelen, maar ze zullen denk ik toch wat rotte appels gaan verwijderen om de geloofwaardigheid op te krikken.

Deze NBC journalist klaagt ook dat de mensen hen niet meer vertrouwen. Het mediacommissariaat stelt 3 onderzoeken in naar belangenverstrengelingen bij de NPO. Niet dat daar wat uit gaat komen, maar net als bij de toeslagenaffaire van de belastingdienst, zijn ze gewoon een brug te ver gegaan en dan moet er iig even een toneelstukje worden opgevoerd dat er schoon schip gemaakt is en dat je ze van nu af aan weer helemaal kunt vertrouwen. Want alleen maar repressie opvoeren, is altijd de allerlaatste zet die een regime maakt.

quote men it has been well said think in herds it will be seen that they go mad in herds while they charles mackay 116893

 

 

 

 

Comments: