Strategie

Vrijspreker: U heeft een strategie bedacht voor libertariërs, hoe werkt die?

Opperdienaar: Als je een Nederlands paspoort hebt, voor een Nederlands bedrijf werkt en in Nederland woont, dan kan je niet al te veel kritiek hebben op de Nederlandse roverheid zonder in de problemen te komen. Hetzelfde geldt voor iemand die in Spanje woont en die kritiek wil geven op de Spaanse roverheid. Maar kruislings is veel beter te doen. Het is waarschijnlijk voor een buitenlandse roverheid nog steeds moeilijk om iemand van youtube geknikkerd te krijgen. 

Vrijspreker: Met Covid was toch te zien dat niemand over de hele wereld lockdowns of Pfizer, Moderna en JJ producten mocht bekritiseren?

Opperdienaar: Ja pharma's geld gaat de hele wereld over. Nu heeft de FDA het JJ vaccin gelimiteerd vanwege bloedprop problemen. Uit de Pfizer documenten blijkt dat hun product slechts 12% effectief is en dat de veiligheid voor zwangere vrouwen gebaseerd was op een test met 44 ratten in Frankrijk.Het is niet op zwangere vrouwen getest en Pfizer zegt dat zwangerschap uitgesloten moet worden en dat borstvoeden ook niet veilig is, maar de nederlandse roverheid raadde het toch aan voor zwangere vrouwen aangezien Covid zo ernstig was. Verder is ook bekend geworden dat Zweden (geen lockdowns) nu het enige land uit 11 rijke landen is dat geen oversterfte hadHepatitis door Moderna vaccin is nu ook bevestigd. Wallgreens statistieken laten zien dat mensen met de meeste booster shots het meest positief testen.

Dus als de vijand een grensoverschrijdend netwerk heeft dan moeten libertariërs ook een grensoverschrijdend netwerk hebben. Dus Nederlandse libertariers kunnen de Spaanse overheid bekritiseren over de behandeling van Catalanen en de Spaanse libertariërs bekritiseren de Nederlandse wappierammers.

Vrijspreker: Omdat het moeilijk is om nederlanders enthousiast te krijgen over het in elkaar rammen van demonstranten voor Catalaanse zelfstandigheid en het in Spanje moeilijk is om de politie enthousiast te krijgen over het in elkaar rammen van Nederlandse wappies. 

Opperdienaar: Precies, het lijkt natuurlijk wel of je de verkeerde overheid lastig valt, maar het is uiteindelijk toch gewoon 1 grote club die nergens naar luistert behalve lobbyisten, dus het is niet zo belangrijk.

crazy swedes lockdown

Comments:

Doneer5