Gebruik de onschuldigen

Vrijspreker: Je ziet heel vaak dat volwassenen eerst tegen kinderen zeggen wat ze moeten denken en dan tegen andere volwassenen zeggen: "We moeten allemaal naar de kinderen luisteren" Wat is het idee achter Greta?

greta propaganda

Opperdienaar: De aansporing om naar de kinderen te luisteren is niet anders dan de aansporing naar God te luisteren of naar de meerderheid op een lapje grond. Als je mensen overtuigd hebt om het door jou aangewezen iets te gehoorzamen, is het wel essentieel om dat iets te controleren. Zo krijg je indirect de controle over je medemens. Dat is het einddoel. Er zijn 2 punten waar je op moet letten bij deze controle van je medemens.

Vrijspreker: Wat zijn die 2 dingen?

Opperdienaar: De eerste is dat om mensen zo ver te krijgen dat ze blind anderen volgen, moeten ze eerst gaan twijfelen aan hun eigen verstand. Dat doe je door ze als kinderen te breken in een school. Het is hetzelfde wat ze met olifantjes doen om ze berijdbaar te maken voor toeristen. Jong olifantje wordt flink afgerost en is daarna zo mak als een lammetje. Bij mensenkinderen vertel je ze continu de belangrijkste uitspraak van Calvijn die mijn vader vaak aanhaalde: "De mens is onbekwaam tot enig goed en geneigd tot alle kwaad" . Kortom hij moet geregeerd worden, of in ieder geval daar voor openstaan. Dit heeft natuurlijk zijn moderne varianten: De mens is egoïstisch en denkt niet aan armen, zieken, milieu, wegen, zijn financiële toekomst, zijn mede weggebruikers, etc.. Het lijstje is inmiddels zo groot geworden dat je beter kunt opsommen wat een onderdaan wel kan: werken en belasting betalen. Als de onderdaan eenmaal gebroken is, moet je alleen wat onderhoud plegen door 'gaslighting': Geef hem tegenstrijdige informatie waardoor hij aan zijn gezond verstand gaat twijfelen (war=peace, freedom=slavery, ignorance=strenght ).

Het tweede punt komt als de onderdaan zijn zelfvertrouwen eenmaal gebroken is en hij zich heeft neergelegd bij gehoorzaamheid aan God, Natie of Greta. Nu moet je zorgen dat jij de exclusieve controle hebt over God, Natie of Greta. Een kinderhand is snel gevuld, dus dat is niet zo moeilijk. Je jaagt ze angst aan en ze gaan stampvoetend volwassenen de les lezen die je ze influistert. Mao en Stalin waren er goed in om kinderen hun eigen ouders te laten aangeven. Bij God en Natie is het belangrijk dat je de priesters en de opiniemakers in je zak hebt. Die moet je een goed winstdeling programma aanbieden. 

Vrijspreker: Waar moet een dergelijk medium aan voldoen?

Opperdienaar: Het moet een bepaalde onschuld hebben. Anders worden mensen argwanend. Dus 'we moeten offers brengen voor ons ras' , werkt denk ik niet meer. De onschuld daarvan is verloren. We moeten offers brengen voor de natie, is ook belast. Maak er 'samenleving' van, dan werkt het weer. Verander ras in cultuur. Het hoeft niet veel aangepast te worden om weer te werken.

We moeten offers brengen voor de planeet of voor de dieren, is ook een goede. Neem voor die dieren geen muggen. Iets knuffelig of ander onschuldigs. Gebruik 'het onschuldige lam ter slachting geleid', het is een beproefd concept vanuit de bijbel. De vermoorde onschuld. Het maakt mensen razend en ze zetten hun gezond verstand overboord.

Vrijspreker: Waarom maakt de vermoorde onschuld mensen razend?

Opperdienaar: Omdat het resoneert met hun eigen vermoorde onschuld in hun jeugd. Het is dezelfde reden dat ze razend worden over beelden van het breken van een olifantje. Het resoneert met een ervaring die niet in hun bewuste geheugen is opgeslagen. Dat heeft het voordeel dat alleen de emotie is overgebleven en de ratio er geen grip op heeft. Er zijn geen concrete herinneringen voor de ratio om grip op te krijgen.

Comments:

Doneer5