Terrorisme werkt

Een schutter in Christ Church vermoordde 50 moslims en publiceerde een pamflet waarin hij zijn doel uiteen zette.

There are “two ideologies within the United States” regarding the ownership of firearms, says Tarrant, and one of his goals is to spark “conflict over the 2nd amendment and the attempted removal of firearms rights” which “will ultimately result in a civil war that will eventually balkanize the US along political, cultural and, most importantly, racial lines.”

Hij verwachtte zelfs na een gevangenschap van 27 jaar net als terrorist Nelson Mandela de Nobelprijs voor de vrede te krijgen.

Prompt werd in NZ het in bezit hebben van het pamflet verboden door hoofd censuur van het ministry of ignorance is strength, David Shanks. De eerste thought criminal staat al in de rechtbank, klaar voor zijn 14 jarige gevangenisstraf. 

Natuurlijk werden op commando van de terrorist ook gelijk 'resistance grade' vuurwapens in Nieuw Zeeland verboden. Amerikaanse presidentskandidaat Kamala Harris zei ook dat ze decreten zou gaan gebruiken om vuurwapenbezit moeilijker te maken.  Vreemd genoeg kwam kwam ze onder vuur te liggen van mede democraten omdat ze zelf een vuurwapen bezit.

Kortom iedereen begon gelijk te doen wat de terrorist wilde. Net als Osama Bin Laden die de VS in een ellenlange verlammende oorlog in Afghanistan wilde betrekken.

Vrijspreker: Hoe komt het dat politici zo gewillig zijn?

Opperdienaar: Terroristen en politici zijn bloed broeders. Beiden proberen politieke doelen te verwezenlijken met geweld. Beiden zien grote gevaren opdoemen en strijden voor wat ze zien als een betere wereld. Politici besteden het geweld zelf uit aan mensen in kostuum en sturen meestal een paar waarschuwingen vooraf, maar daar houden de verschillen wel op. Politici werken misschien ook op grotere schaal. Bij Srebenica ging het gelijk om 8000 mensen en bij Mao en Stalin is het aantal slachtoffers niet eens op 10 miljoen mensen nauwkeurig te schatten, dat zie ik een terrorist niet zo snel voor elkaar krijgen. 

Iedereen zit ook gevangen in de oorzaak gevolg keten. De terrorist in Nieuw Zeeland gaf aan dat zijn daad onder andere voorkwam uit wraak voor een eerdere aanslag in Stockholm met een vrachtwagen door Rakhmat Akilov, waarbij de 11 jarige Ebba Akerlund om het leven kwam. Moslimterroristen sloegen op hun beurt weer terug in Sri Lanka met 359 doden bij aanslagen in kerken op 1e paasdag. De reactie van de autoriteiten was om alle toegang tot sociale media te blokkeren. Het is allemaal net zo voorspelbaar als een overheid die bergen schulden en verplichtingen aangaat en uiteindelijk de geldpers aanzet om vervolgens hebzuchtige ondernemers de schuld te geven van hoge prijzen en dan tot prijscontroles over te gaan met lege schappen als gevolg.

Vrijspreker: Denkt U dat de Nieuw Zeelandse schutter gelijk gaat krijgen?

Opperdienaar: Ik denk zelf dat vuurwapens in de VS voor onderdanen vrij geruisloos het veld ruimen. Dat verzet zal wel mee vallen. Ik verwacht meer dat de VS vanwege strijd binnen de overheid uiteen valt, maar dat gebeurde in Joegoslavië eigenlijk ook.

Ik denk wel dat die stammenvorming en strijd op grond van etnische of religieuze gronden, heel diep zit. Je kon als jood nog zo hard roepen dat je eigenlijk Duitser was, je bleef toch een jood toen puntje bij paaltje kwam. Je kon als Japanner in de VS nog zo hard roepen dat je niets met de Japanse keizer van doen had, je ging toch een kamp in tijdens de WWII. Ik denk ook dat als je moslim in NL bent of zelfs alleen maar uit een moslimland afkomstig bent, dat je de overheid in je land van origine nog zo kunt haten, als puntje bij paaltje komt maakt het allemaal niet uit. Je wordt door iemand met een IQ van 60 in een hok gestopt die dat soort subtiliteiten niet begrijpt. Hetzelfde geldt voor een Rus.

Als je vol van haat zit en je wilt een samenleving opblazen, dan is die tribale basis wel het eenvoudigst. Eerst de onderdanen laten ontwapenen en 'ontbanen'. Maak ze volledig afhankelijk van de staat. Stook dan etnisch, nationalistische, religieuze haat voor de vijand op. Klaar is Kees.

Laatste update: Een recente schietpartij in een Synagoge in California was de schutter niet alleen geïnspireerd door de schutter uit Nieuw Zeeland, wordt hij ook gezocht vanwege brandstichting in een moskee. Iemand die echt niet kan wachten totdat WWIII begint.

Comments:

Doneer5