Hul de aarde in zwaveldamp

Vrijspreker: De hoogmoed van de centrale planners heeft een nieuw hoogtepunt bereikt. Hoe hoog ongeveer?

Opperdienaar: Wij heersers proberen natuurlijk al eeuwen de economische beslissingen van miljarden onderdanen te plannen door slechte onderdanen via dreigementen van hun geld te ontdoen en het uit te delen aan goede onderdanen die een steuntje in de rug nodig hebben. Meestal zijn die slechte onderdanen tegen meer macht voor ons en goede onderdanen voor meer macht voor ons.

Nu echter moet het klimaat van de planeet geplanned worden door de onvrijwillige planners. Het laatste idee hiertoe is om de aarde op 21 km hoogte in een deken van zwaveldamp te hullen om ons van de zon af te schermen.

De godfather van global warming Wallace Smith Broecker, smeekte de wereld hier om op zijn sterfbed. Zwaveldampen om te voorkomen dat de aarde in een hel verandert. Dit wordt ook wel geo-engineering genoemd. Het moet de uitstoot van een vulkaan nabootsen. Eerder had Broecker al gedacht om machines te installeren die CO2 uit de lucht gingen halen, maar daar had je er dan 100 miljoen van nodig. Omdat er slechts zeer weinig CO2 in de lucht zit, moet je daar veel lucht doorheen pompen. De energie die daar voor nodig is, gaat waarschijnlijk ook veel CO2 opleveren, waarschijnlijk meer. Je zou natuurlijk ook aan bomen kunnen denken. Dat zijn tenslotte ook machines die CO2 uit de lucht halen. Maar bomen worden in Nederland en daar buiten in grote getale omgehakt onder leiding van staatsbosbeheer om in de energiecentrales te verbranden. Lees: Klimaatcrematorium Eneco (Lage Weide) stookt in 10 jaar heel Utrecht kaal. De nederlandse zucht om de planeet te redden, mag wat natuur kosten en beperkt zich ook niet tot nederland. Lees: Zo ziet Amerikaans bos er uit dat Nederland kapt voor ‘biomassa’

Ik verwacht nog dat we aangespoord worden om op vliegvakantie te gaan om zo zwaveldampen te verspreiden in de hogere atmosfeer.  Net zo als er vroeger geprotesteerd werd met leuzen op een viaduct zoals "Het is lente, maar het beton bloeit niet" en er nu veel massalere betonkolossen worden neergezet met instemming van de milieubeweging, door het een ecoduct te noemen.

Vrijspreker: Wat zou door het pompen van zwaveldioxide in de atmosfeer nu mis kunnen gaan? 

Opperdienaar:  Tja, misschien dat je computer modelletje van het klimaat niet alle terugkoppelingen goed in kaart heeft gebracht. Bij de universiteit van Exeter berekenden ze dat tegelijkertijd de kans op droogte in de Sahel wel eens zou kunnen toenemen. Maar wie weet klopt hun modelletje ook niet helemaal. Tot nu toe is er niet veel uitgekomen van de voorspellingen van modellen. Ze zijn ongeveer even betrouwbaar als modellen om de aandelenkoersen te voorspellen. Wat wel bewezen werkt is het model van de onderdaan. Als je hem angst aanjaagt, zoekt hij zijn toevlucht tot autoriteiten. Als een onderdaan vermoedt dat zijn zintuigen aftakelen omdat alles op zijn kop lijkt te staan (war is peace, freedom is slavery and ignorance is strength, dienaars zijn heersers, man is vrouw, etc.), dan zoekt hij toevlucht tot mensen om hen heen die misschien nog wel goed waarnemen, daar springen wij als autoriteit dan in. Dat is het doel. Je zou het een vorm van gaslighting kunnen noemen. Twijfel zaaien en dan labiele figuren misbruiken als gids voor de blinden. Bij religie hadden ze natuurlijk al veel eerder ontdekt dat een hel met zwavel, je invloed en macht oplevert.

Al deze doom en gloom maakt de onderdaan echter niet vrolijker. Drugs en alcoholgebruik zowel als zelfmoord breken records (ik vermoed dat de omloopsnelheid van geld ook afneemt, wat het effect van het geld bijdrukken weer enigszins teniet doet).

Nasa concludeert dat er bij Antartica meer ijs bijkomt dan er af gaat, maar dat zijn natuurlijk een stelletje science ontkenners.

Voor wie geïnteresseerd is, dit is wel een interessante analyse van klimaat hysterie. Zoals gebruikelijk wordt de tere kinderziel weer ingezet om hem tot een kindsoldaat te maken in de hysterie.

climate strike crazies 720x405

Het verschilt niet wezenlijk van de Russofobia die er heerst en de vermeende samenzwering waar al jaren naar gezocht werd door o.a. Rachel Maddow, die bijna in tranen uitbreekt nu er geen samenzwering lijkt te zijn. Het is net zo'n doodlopend straatje als destijds het Obama geboortecertificaat dat was voor de andere partij. Een manier om toch nog aan de verkiezingen te verdienen nadat ze voorbij zijn. Die netwerken en campagne teams verdienen natuurlijk goud geld als tijdens 'nek aan nek race' verkiezingen. Dat zien ze niet graag ophouden na deze verkiezingen. Door getouwtrek te creëeren na de uitslag, blijft het geld nog even door rollen richting de power brokers. Het doet denken aan de priesters die nog geld verdienen aan iemand nadat hij dood is en in het vagevuur zit. De familie kan met een gulle donatie opa nog een comfortabel hiernamaals geven.

 

 

Comments:

Doneer3