Wie komt er in verzet?

Vrijspreker: De mensen die zich overheid noemen, gaan niet vanzelf de macht opgeven. Hoe ziet een machtsafname er uit?

Opperdienaar: Traditioneel gaat het eindspel zoals de franse revolutie. De zittende elite raakt steeds verder verwijderd van de bevolking, zittende in een ivoren toren. Hoewel de welvaart voor het volk instort, merken de machthebbers daar niet veel van. De lakeien om hen heen hebben altijd verteld dat het volk dolgelukkig met ze was en zien geen reden om dat opeens te veranderen. Ze zitten er zelf ook tot hun nek in en zien niet direct een alternatieve heerser om het volk er onder te houden. Hier de laatste toespraak van de socialistische heerser van Roemenie, Nicolae Ceausescu voordat hij het leven liet. 

Uiteindelijk zijn het meestal niet landelijke intellectuele leiders die in verzet komen. Het zijn juist de tokkies, de gekkies, die het aandurven. Of zoals Orwell het zei in 1984

73387 George Orwell Quote If there is hope it lies in the proles

 

Hierbij gaat het om de mensen die van mening zijn dat ze niets meer te verliezen hebben, of mensen die denken dat ze onkwetsbaar zijn. Mij werd ooit verteld dat de opstand in Indonesië tegen de Nederlandse bezetter gedaan werd door de Preman, mensen die verteld was dat hun goden ze onkwetsbaar maakten voor de Nederlandse kogels en zwaarden. Dat werkte niet zo goed uit. Maar ook als ze het wel redden, dan weet je natuurlijk al hoe het volgende regime er uit ziet.

Vrijspreker: Zullen het ook in moderne tijden dit soort mensen zijn die het verzet leiden?

Opperdienaar: Moderne machtswisselingen gaan relatief relaxed. Denk aan de Sovjet Unie die uit elkaar viel en vergelijk dat met de overgang van het Tsaren bewind naar de Sovjet Unie of de overgang naar de franse revolutie. Maar het zullen denk ik wel weer de gekkies zijn die de leiding nemen. Kijk maar wie er nu uit de New World Order dreigen te stappen? Het zijn heersers als Duterte van de Filipijnen die niet alleen ´Fuck off' tegen Obama zei, maar ook diens ambassadeur een 'gay son of a bitch' noemde en de VS verzocht de Filipijnen niet tot hun honden te maken. Dit als hij geen drugsgebruikers aan het vermoorden is.

rodrigo duterte quote 1 super 169

rodrigo duterte quote 6

Andere heersers die uit de NWO durven stappen zijn Erdogan van Turkije, Assad, Hassan Rohani van Iran en de militaire ruggengraat wordt gevormd door Rusland en de economische door China. Onsuccesvolle pogingen daartoe waren al ondernomen door Kadaffi en Saddam Hussein. Aan de periferie tussen deze dissidenten en de status quo, dreigen vele proxy oorlogen in bijvoorbeeld Oekraine en misschien ook wel Wit Rusland. Demonstraties breken zelfs uit in Rusland. De Kagan's, Nuland's en Sorossen van deze wereld zijn weer druk bezig overal de onrust op te stoken.

Vrijspreker: Dus het zijn weer de gekkies die zich het eerst losweken uit het empire?
O
pperdienaar: Het wordt spannend. De VS zitten in een morele crisis met veiligheidsdiensten die elkaar in de haren vliegen en politici afluisteren en onder druk zetten en allerlei bezwarend materiaal over elkaar lekken in de pers. Verder hebben ze een economische crisis, in de jaren 80 nog de grootste schuldeiser, nu de grootste schuldenaar. Senator McCain zegt dat de New World Order onder enorme druk staat. De term 'New World Order' alleen al verzekerde je een paar jaar geleden nog het label 'conspiracy theorist' die ze niet allemaal op een rijtje had, maar vandaag de dag is de term 'bon ton'. De samenzweringstheorie van gisteren is het vanzelf sprekende feit van morgen.

Maar inderdaad de gekkies zetten als eerste de aanval in op de status quo. De Proles hebben niets te verliezen. Rutte zal de troepen niet leiden.

Vrijspreker: Veel libertariërs verwachten er misschien iets van als hun heersers in het nauw gedreven worden?

Opperdienaar: Maar verwacht niet dat de wereld er vrijer van wordt, de ratio zet de aanval niet in, maar de mensen die denken dat hun god ze onkwetsbaar maakt voor westerse wapens. Als die winnen zijn de rapen gaar. De onderdaan is hoe dan ook de sigaar. Ondertussen draait de onderdaan helemaal door van een dolgedraaide moslim die met een auto wat mensen dood rijdt in Londen. Op dezelfde dag vermoorden coalitie troepen eerst 33 burgers in een school schuilkelder in Syrie en daarna 240 in Mosul. Allemaal gekkies. Het is zaak de onderdaan volkomen gefixeerd de verkeerde kant op te laten kijken, gefixeerd op het gevaar van de gekkies. Geconditioneerd door Hollywood films waarin lange, gespierde mannen met vierkante kaken vechten tegen knettergekke terroristen, maar waar je tegelijkertijd geen slecht woord over moslims mag zeggen. Hiervan is natuurlijk bekend dat het door een dergelijk verbod onweerstaanbaar wordt om dit juist te gaan doen.

 

Comments:

Doneer3